قیمت: | 0تومان |
تاریخ انتشار: | 07 مهر 1397 |
دسته بندی: | مقالات علمی پژوهشی |
چندخدایی و عهد جدید
عنوان> چندخدایی از دیدگاه قرآن و عهد جدید و آسیبشناسی عهد جدید در این زمینه
هدف اصلی این مقاله پاسخ به این پرسش است که دیدگاه قرآن کریم و عهد جدید درباره چندخدایی و آسیبهای مترتب بر آن در عهدجدید چیست؟
چکیده
بیگمان الهیات عهد جدید برخلاف الهیات قرآن کریم (که بر توحید بنا نهاده شده است)، مبتنی بر آموزه تثلیت است. این آموزه بر سه اقنوم مجزا، یعنی پدر، پسر و روح القدس مبتنی است. پدر در الهیات مسیحی همان روح خداوند است که ضرورتاً الهی است و روح القدس حقیقتاً خود خداست. پسر، عیسی مسیح است که برای رستگاری و نجات بشریت آفریده شده است. این سه اقنوم در میان متکلمان و متألهان مسیحی مبتنی بر نوعی چندخدایی و یا شرک نیست.
هدف اصلی این مقاله پاسخ به این پرسش است که دیدگاه قرآن کریم و عهد جدید درباره چندخدایی و آسیبهای مترتب بر آن در عهدجدید چیست؟ از اینرو، برای فهم بهتر این موضوع، به رویکرد قرآن کریم نسبت به چندخدایی در مسیحیت نیز اشاره شده است.
واژههای کلیدی: چندخدایی ، دیدگاه قرآن، تثلیث، مسیحیت، عهد جدید
.
مشخصات مقاله: سال انتشار: ۱۳۹۷؛ نویسندگان: محمدرضا رحیمی؛ دکتر عباس همامی
رده مجله: مقالات علمی پژوهشی علوم قرآن و حدیث ؛ رویکرد مقاله: علوم و معارف قرآن و حدیث
.
جهت دسترسی به مقالات فوق، روی عنوان مقاله مورد نظر کلیک نمایید.